Liity joukkoon!

Olisitko sinä yksi keinuva heinä meidän riveissä? Sinä, joka olet tottunut laulamaan kuorossa, omaat heittäytymiskykyä ja nuotinlukutaito on hyvin hallussa?

Treeniovemme ovat avoinna sinulle aina laulukauden alussa elokuussa ja keväisin tammikuussa. Harjoittelemme tiistaisin Loppisalissa klo 18–20.30 osoitteessa Opintie 2, 12700 Loppi.

Ilmoita tulostasi meille sähköpostilla naiskuorotimotei(at)gmail.com niin matkasi kohti laulun unohtumattomia kokemuksia voi alkaa.

Monipuolinen ohjelmisto

Laulamme sujuvasti klassista, kirkollista, kevyttä ja viihteellistä musiikkia moniäänisesti, onko mitään sen hienompaa kuin olla osana suurta äänimassaa? Kuorolla on paljon Timoteille sovitettua ja sävellettyä ohjelmistoa, varsinkin suomalaisten säveltäjien kynästä mm. Virpi Eroma, Saima Haapanen, Anna-Mari Kähärä, Mia Makaroff ja Soila Sariola.

Timotei konsertoi vuodessa yleisesti jouluisin, keväisin ja syksyisin Lopella ja muilla paikkakunnilla.

Mahtavat stemmakaverit

Lauloitpa korkeaa sopraanoa tai matalaa alttoa, vierestä löytyy huikeita osaajia! Vaikka osa ohjelmistostamme on vaativaa, harjoituksissa on silti nauru herkässä. Eikä sinua jätetä uuden opettelussa yksin, vierelläsi laulaa kuorokummi, stemman opetteluun löytyy paljon tukimateriaalia ja saat sähköpostiisi viikkoinfon harjoitusten jälkeen.

Stemmakaverit ovat myös timanttista matkaseuraa niin kotimaan kuin ulkomaan kuororeissuilla.

Huikea johtaja

Musiikkineuvos Anneli Julénin rautainen ammattitaito motivoi ja kannustaa laulajia tekemään parhaansa musiikillisen tavoitteen saavuttamiseksi. Sitoutunutta porukkaa siis ollaan!

Loppi – Yllättävän lähellä

Harjoittelemme tiistaisin kotipaikkakunnallamme Lopella Lopen yhtenäiskoulun Loppisalissa. Tämä Etelä-Hämeen helmi sijaitsee reilun puolen tunnin päästä pääkaupunkiseudulta.

Helsinki 75 km
Helsinki-Vantaan lentoasema 70 km
Hämeenlinna 50 km
Riihimäki 20 km
Forssa 50 km

Pitkän matkan kuorolaisten kotimatkan helpottamiseksi pidämme kuun ensimmäiset harjoitukset syyskuusta lähtien Riihimäen Kerhotalolla.